En värsting till syster - Stockholm

Musikal på China Teatern! 

Nu kommer äntligen feelgood musikalen En värsting till syster till Sverige. Premiären äger rum den 11 september på China Teatern. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”.  För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits, t ex ”Can you feel the love tonight” och ”Beauty and the beast”. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

 

Vi åker från våra hemorter på fredag morgon och efter lunchstopp är vi framme i Stockholm strax efter 15.00. Fredagen är fri för egna aktiviteter.

På lördagen blir ni körda till och från Chinateatern där musikalen är. Musikalen börjar 19.30.

På söndag förmiddag har de som önskar möjlighet att åka en guidad bussrundtur i huvudstaden innan hemresan sker runt 13-tiden.

I priset igår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett på parkett, rad 15.

Hotell: Clarion Sign

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

Pris från:
3 345:-
Dagar:3
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
21/2En värsting till syster - StockholmFullbokad, väntelista3 345:-Boka på väntelistaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
6/3En värsting till syster - StockholmMer än 83 345:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
3/4En värsting till syster - StockholmMer än 83 345:-BokaMer information