Vandring i Grövelsjön

Upplev Sveriges sydligaste och närmaste fjällvärd och njut av stillhet och avskildhet i en orörd och genuin fjällmiljö. Hösten är en fantastisk årstid att besöka Grövelsjöfjällen. Under hela vistelsen bor vi på underbara Lövåsgårdens Fjällhotell, ett trevligt hotell som ligger 804 meter över havet med en vidunderlig utsikt över myrar och de norska fjällen åt väster.

Första dagen påbörjar vi vår resa på morgonen och framåt kvällen är vi framme på hotellet och äter då middag tillsammans. Vi träffar även våra fjällguider som berättar lite om hur dagarna kommer se ut.

Nu är det dags för tre dagar fyllda av vandring, natur och god mat. Vi kommer dela upp oss i lite olika grupper, var och en med egen guide,
beroende på hur man vill vandra. Oavsett om man vandrat innan eller är nybörjare, om man vill gå långt eller kort, snabbt eller långsam, så finns det vandringar som passar alla. Vi har även med matsäck från hotellet som vi kan avnjuta i den vackra naturen. Tillbaka på hotellet kan det vara skönt att ta en liten skön bastu innan vi avslutar dagarna med gemensamma middagar.

Sista dagen påbörjar vi hemfärden efter frukost, vi får lunchpaket medskickade från hotellet som vi kan avnjuta under vår hemresa och framåt kvällen kommer vi hem nöjda och glada och kan minnas tillbaka på några
fantastiska dagar tillsammans.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, bussfika dag 1, 4 middagar, 4 lunchpaket, fjällguide 3 dagar.

Hotell: Lövåsgårdens fjällhotell

Status:
Fullt