Vandring i Grövelsjön

Upplev Sveriges sydligaste och närmaste fjällvärld och njut av stillhet och avskildhet i en orörd och genuin fjällmiljö! Ni kommer få avnjuta en härlig vandringsresa och beskåda den sköna naturen som slagit om till höstens magiska färger.

Under hela vistelsen bor vi på underbara Lövåsgårdens Fjällhotell, ett trevligt hotell som ligger 804 meter över havet med en vidunderlig utsikt över myrar och de norska fjällen åt väster. 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1
Vi påbörjar vår resa på morgonen och framåt kvällen är vi framme på hotellet och äter då middag tillsammans. Vi träffar även våra fjällguider som berättar lite om hur dagarna kommer se ut.

Dag 2-3
Dessa två dagar är fyllda av vandring, natur och god mat. Vi kommer dela upp oss i lite olika grupper, var och en med egen guide, beroende på hur man vill vandra. Oavsett om man vandrat innan eller är nybörjare, om man vill gå långt eller kort, snabbt eller långsam, så finns det vandringar som passar alla. Vi har även med matsäck från hotellet som vi kan avnjuta i den vackra naturen. Tillbaka på hotellet kan det vara skönt att utnyttja relaxavdelningen med badtunna och bastu innan vi avslutar dagarna med gemensamma middagar.

Dag 4
Efter fyra fantastiska fjälldagar återvänder vi mot södra Sverige fulla av ny energi. Hemfärden börjar efter frukost och vi får lunchpaket medskickat från hotellet som vi kan avnjuta på vår hemresa. Framåt kvällen kommer vi hem nöjda och glada och kan minnas tillbaka på några fantastiska dagar tillsammans.

Hotell

Lövåsgårdens Fjällhotell

På 804 meter över havet med vidunderlig utsikt över myrar och de norska fjällen i väster, ligger vårt trevliga fjällhotell med anor sedan 40-talet. Här möter du lugnet, närheten till fjället och den undersköna naturen, direkt utanför hotellentrén.

http://lovasgarden.se/

 

I priset ingår

Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, bussfika dag 1, 3 middagar, 3 lunchpaket, fjällguide 1 dag. 

Bra att ta med: sköna skor, termos, regnkläder, sittunderlag, varmt extraplagg samt mössa och vantar, en ryggsäck att ta utrustningen i.