Tommy Körberg gestaltar ”Lola” i gripande pjäs om utanförskap

Tommy Körberg återvänder till teaterscenen som både skådespelare och artist i ”Lola” – en berättelse om längtan, rädsla, utanförskap och vad det gör med en människa. Pjäsen är en musikalisk monolog efter idé och regi av Sunil Munshi och spelas på Skandiascenen på Cirkus i Stockholm under hösten 2018.

Under hösten 2018 är Skandiascenen på Cirkus hemvist för allas vår Tommy Körberg som rollfiguren Lola i pjäsen med samma namn. I en avskalad tvåmannaföreställning som arbetats fram av Sunil Munshi och Tommy Körberg berättas en rörande historia om en människas resa genom livet ackompanjerat av sång och piano.

 

Vi åker från våra hemorter på fredag morgon. Efter stopp för lunch (och ev frukost om ni reser från Skåne)  beräknas vi att vara i Stockholm strax efter 15.00. Efter incheckning på vårt centrala hotell så är fredagskvällen fri för egna arrangemang

På lördag kväll åker vi på kvällen ut till Cirkus på Djurgården för att se Tommy Körbergs föreställning - "Lola"

På söndagen finns det tid för shopping och en frivillig guidad bussrundtur innan vi far hemåt framåt 13-tiden.

I priset ingår: Bussresa, 2 övernattningar i 2-bäddsrum inkl frukostbuffé samt biljett till föreställningen

Hotell: Clarion Sign

I pjäsen lär vi känna Lola, en showartist som på ålderns höst nått slutet av sin karriär och väljer att genomföra en sista föreställning. I realtid växlar huvudkaraktären mellan teatralt och lågmält berättande, och vi tas med på en varmt humoristisk resa genom liv, karriär, längtan och krossade drömmar.

 

Status:
Fullt