The Play that goes wrong - Göteborg

Vi lovar inte att det går som det ska, men THE PLAY THAT GOES WRONG kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…

Handling: Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder - allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras!

Sven Melander står bakom rodret när succékomedin kommer till Sverige. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta. Lovorden har duggat tätt kring West End och Broadwayuppsättningen; 5 stjärnor från The Daily Mail, kallad "Gut-busting hit" av New York Times och med omnämnande som "den roligaste föreställningen vi har sett!”

 

Vi lämnar våra hemorter på lördag morgon och är framme i Göteborg och vårt centrala hotell lagom till lunch. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter och på kvällen fär det dags att bege sig till Lorensbergsteatern där föreställningen äger hus.

Andra dagen börjar vi med en god frukost innan vi checkar ut från våra rum och framåt 11-tiden åker vi åter hemåt.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost samt biljett

Hotell:  Scandic Rubinen alt. Scandic Opalen

Status:
Fullt