Teaterresa med kryssning och shoppingresa i Lübeck

Nu har vi en resa som har allt vad man kan önska sig!

Följ med på en kulturell resa fylld med shopping! Ni får avnjuta musikalföreställnignen Skönheten och Odjuret på Malmö Opera innan det bär iväg till Lübeck där ni har en hel dag på er att stilla shoppingbegäret. 

Musikalen Skönheten och Odjuret är baserat på den klassiska Disney berättelsen om den förtrollade prinsen och den fattiga flickan. Musikalversionen bevarar den mörka romantiska historien och dess vackra originalmusik från filmen, som släpptes 1991. Detta är en föreställning som kommer att ta er till Disneys magiska värld.

 

 

Resan börjar med teatern Skönheten och Odjuret på Malmö opera. Efteråt forsätter vi mot hamnen i Trelleborg, där vi åker ombord vid 20-tiden. Vi inkvarterar oss i våra hytter efter det så avnjuter vi en fantastisk buffè medan färjan tar oss till Travemünde. På morgonen äter vi en stadig frukost innan det bär iväg till Lübeck där ni har en hel dags shopping. Vi vänder åter mot båten för ombordkörning kl 18:30. Sätter oss tillbords för ännu en fin buffè. Framåt kvällen lägger vi oss till ro efter en shoppingdag. På morgonen blir det en tidig frukost. Vi kör iland kl 07:15 och fortsätter sedan mot våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, reseledare, teaterbiljett, räksmörgås, kaffe och kaka i pausen, del i dubbelhytt, 2st buffè, 2st frukost.

Pris från:
2 945:-
Dagar:3
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
19/4Teater med kryssning TT-lineMer än 82 945:-BokaMer information