Selma Spa, Mårbacka - Sunne

Välkommen med på en resa till Sunne och Selma spa med Mårbacka och Klässbols linneväveri. På Selma spa hittar du den perfekta ballansen mellan avkoppling och aktivitet.

Dag 1: Vi åker från våra hemoreter på morgonen och stannar på vägen för en lunchpaus. Vi är framme i Sunne på eftermiddagen då vi checkar in och utforskar vad Selma spa har att erbjuda. På kvällen äter vi en gemensam 3-rättersmiddag.

Dag 2: Vi äter en god frukostbuffé efter det så har vi fri tillgång till spa avdelningen. Varför inte vara med på ett vattenpass eller spacore ja det finns en hel del att göra.  Vi gör ett guidat besök på Klässbols linneväveri som är kunglig hovleverantör sedan 1970-talet och samarbetar nationellt och internationellt med erkända formgivare vilket resulterat i flera designpriser. Dom står bland annat även för linnedukar och servetter till Nobelfesten. På kvällen äter vi en god 3-rättersmiddag på hotellet tillsammans.

Dag 3: Vi börjar dagen med frukostbuffé på hotellet eller varför inte ett vatten,spacore, boll eller stretch pass. Även idag kan vi njuta i Selma spa område med pool, bubbelpool och olika sorters bastu.. Denna dagen gör vi ett besök på Selma Lagerlöfs Mårbacka. Där får vi en guidad visning av hennes hem och här berättas om hennes författarskap och även hennes enganemang i politik,jordbruk, företagande, och för freds-och kvinnosaken. Vi reser hemmåt sen eftermiddag.

I priset ingår: bussresa, del i dubbelrum, frukostbuffé, 2 st 3-rätters middag, fri tillgång till spa avdelningen under hela vistelsen, alla instruktörsledda pass samt tillgång till gym och utegym, lån av morgonrock och badtofflor, guidade besök på Mårbacka och Klässbols Linneväveri. 

Om man vill boka någon behandling på Selma spa så kontaktar ni oss på 0370-332440, detta ingår inte i priset.

Pris från:
3 495:-
Dagar:3
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
27/11Selma Spa, Mårbacka - Sunne Mer än 83 495:-BokaMer information