SPA-resa Polen

På endast 6 mils avstånd från färjeterminalen i Swinoujscie finns detta paradisiskt belägna och underbara Sandra SPA hotell.

Omgärdat av en underbar trädgård vid den kilometerlånga, vita stranden är hotellet Sandra Spa ett av de nyaste och mest komfortabla hotellen i nordvästra Polen. På hotellet finns bekväma, och smakfullt inredda rum med balkong. Sandra Spa är en modern anläggning som erbjuder vila, avkoppling och hälsa vilket åstadkoms med hjälp av vatten. Här finns komplett Aqua Park innehållande: varmvattenbassänger inomhus och (utomhus under högsäsongen), kallbassäng med vattenfall, saltvattenbassäng som är 38 grader varm, 3 st jacuzzi, förstklassig
styrkeanläggning. Det finns även ett avslappningsrum som innehåller: torrbastu med färgterapi, ångbastu med aromaterapi, upplevelsedusch med polardimma, isgrotta och saltgrotta.

Vi lämnar våra hemorter på onsdag eftermiddag och framåt kvällen är vi framme i Trelleborg där vi åker nattfärja över till Swinoujscie med fina Unity Line. Efter en god frukostbuffé på färjan åker vi en kort bussrundtur och kollar på omgivningarna innan vi kommer fram till hotellet. Vid ankomst börjar vi med en gemensam lunch tillsammans. Och nu får man njuta av anläggningen och vad den har att erbjuda ända fram till söndag morgon. Helpension (förutom lördag kväll) och några behandlingar ingår och det kommer göra hela vistelsen till något alldelse extra. På söndag morgon lämnar vi hotellet efter frukost och åker åter mot Swinoujscie där vi tar dagfärjan över tilll Trelleborg. Nöjda och glada är vi åter hemma framåt sena söndagskvällen.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum/ hytt inkl. frukost, 4 luncher, 3 middagar, 2 behandlingar, guidad bussrundtur samt reseledare.

Status:
Fullt