Sommarkryssning till Helsingfors

Sommarkryssning till Helsingfors

Följ med oss på en härlig sommarkryssning till den nordiska metropolen, Helsingfors. Staden som har tagit intryck av både öst och väst när det är som bäst. Vi åker med Viking Lines fartyg genom världens vackraste skärgård till Finlands huvudstad.

Dag 1.      Hemorten - Stockholm

Vi startar vår resa mot Stockholm på morgonen och gör uppehåll för fika och lunch. På eftermiddagen checkar in på Viking Lines fartyg med destination Helsingfors. Vi samlas i restaurangen för att avnjuta den stora middagsbuffén inkl. dryck och har sedan kvällen fri för alla nöjen ombord.

Dag 2.          Helsingfors

Medan fartyget sakta glider in i den vackra finska skärgården med hundratals holmar och skär passar vi på att äta frukost. Vid 10-tiden är vi framme och går av fartyget. Vi har sedan en hel dag att utforska Helsingfors, som lockar med spännande shopping , ljuvlig design och sevärdheter. Vi rekommenderar ett besök i den Gamla Saluhallen. För dig som önskar finns det möjlighet att boka någon utflykt som passar just dig, det gör du direkt på färjan. På kvällen går vi åter ombord och har ännu en trevlig kväll framför oss med god mat, dans och underhållning.

Dag 3.          Stockholm – Hemorten

Efter frukost är vi framme i Stockholm där vi får några timmar på egen hand, för att bl.a äta lunch. För de som önskar kan man också åka en stadsrundtur med vår egna buss. Hemresan sker vid 13-tiden.

Ingår: Bussresa, logi i utsides tvåbäddshytt, middagsbuffé på utresan, 2 frukostar, rundtur i Stockholm samt reseledare.

Rederi: Viking Line, www.vikingline.se

OBS! Hemkomsttiden som anges på deltagarbeviset är preliminär.

Status:
Fullt