Skidskytte-VM Östersund

Skidskytte-VM i Östersund! Pulsen steg och intresset ökade rejält efter de något oväntade men fantastiska svenska skidskytteframgångarn under OS i Sydkorea. Tänk att vårt UNGA landslag kunde prestera som bäst när det gällde som allra mest! Och allt pekar mot att ytterligare ett års erfarenhet och träning förhoppningsvis innebär att hemma-VM i Östersund kanske kan skörda fler svenska framgångar? Under dagarna som vi besöker VM så kommer vi se både herrarnas och damernas stafett och masstart! FÖLJ MED på en spännande resa och se vad våra stjärnor som Hanna Öberg och Sebastian Samuelsson kan hitta på? Kanske vi får uppleva en del nya svenska klassiska idrottsögonblick?

 

Vi åker från våra hemorter tidigt på fredagen och efter några stopp för bland annat lunch och kaffe är vi framme i Sundsvall framåt kvällen. På hotellet äter vi en gemensam middag tillsammans.

På lördagen börjar vi med en tidig och god frukost innan det är dags att åka till Östersund. Kom ihåg att klä dig varmt! Medan vi avnjuter de 18 milen i bussen så laddar vi tillsammans inför dagens stora tävlingar - stafetterna för både damerna och herrarna. I Östersund så har vi bra platser inne på läktarområdet med god sikt över dagens tävlingar och skjutmomentet. Efter tävlingarna så åker vi åter tillbaka mot Sundsvall, så varför inte passa på att ta en liten eftermiddagslur i bussen? Kvällen är sedan fri för egna aktiviteter, så ett tips kan vara att se dig lite om i Sundsvall innan det är läggdags?

Söndagen är ganska lik lördagen med skillnad på att idag ska vi titta på både damernas och herrarnas masstart. När vi är tillbaka i Sundsvall på kvällen så äter vi en gemensam middag på hotellet tillsammans

På måndag morgon börjar vi vår hemresa efter frukost. Även denna dagen tar vi några stopp för kaffe och även lunch. Framåt kvällen är vi åter hemma igen!

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, 2 dagsbiljetter till VM - katergori A, samt två middagar

Hotell: Scandic Hotell Sundsvall alt. Quality Hotel Sundsvall

Status:
Fullt