Så som i Himmelen - musikalen

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Övriga medverkande: Rikard Björk, Linus Eklund Adolphson, Kajsa Reingardt, Thérèse Andersson Lewis, Karolin Funke, Joakim Jennefors, Kristin Lidström, Magnus Loftsson, Klara Nilsson mfl.

 

Vi åker från våra hemorter på fredag morgon är är framme i Stockholm runt 15-tiden. På lördagen så är föreställning på Oscarsteatern, endast ett stenkast från vårt centrala hotell. På söndagen erbjudes det en guidad bussrundtur i vår huvudstad för de som önskar innan vi åter rullar hemåt framåt 13-tiden

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett samt reseledare

Hotell: Clarion Sign alt. Scandic Continental

För att se vilka påstigningsplatser som finns för denna resan, klickan på den oranga tringangeln till vänster om avresedatumet nedan.

Pris från:
3 395:-
Dagar:3
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
15/11Så som i himmelen - StockholmFullbokad, väntelista3 395:-Boka på väntelistaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
6/12Så som i himmelen - StockholmFullbokad, väntelista3 395:-Boka på väntelistaMer information