Så som i himmelen - Malmö

Succémusikalen Så som i Himmelen kommer nu till Malmö!

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Nu återuppstår magin i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

En stor musikalupplevelse utan dess like – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

 

Vi åker från våra hemorter på morgonen/ förmiddagen. Vid 14-tiden kommer vi fram till Malmö och vårt centrala hotell (garanterad incheckning senast 15.00). Där får vi några timmar att på egen hand upptäcka vad Malmö har att erbjuda av shopping, parker och mat. På kvällen blir ni körda till och från Malmö Opera eller om ni vill ta en promenad (450m) där musikalen Så som i Himmelen visas. Kl. 17.00 serveras det en räksmörgås samt kaffe i foajen innan föreställningen, som börjar 18.00. 

På söndagen blir hemresan runt 14-tiden och efter några timmar är vi åter tillbaka på vår hemort.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett, räksmörgås och reseledare. 

Hotell: Scandic Triangeln Malmö.

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

Pris från:
2 495:-
Dagar:2
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
27/3Så som i himmelen - MalmöMer än 82 495:-BokaMer information
24/4Så som i himmelen - MalmöMer än 82 495:-BokaMer information