Rolandz - Göteborg

ROBERT GUSTAFSSON med ROLANDZ på Rondo

ROLANDZ PÅ RONDO med Robert Gustafsson – en av våra främsta komiker och skådespelare – är tillbaka med krogshowen Rolandz på Rondo med premiär i september. Det blir festligt, folkligt och fuldans, så klart.
Roberts kult-band ROLANDZ från Melodifestivalen – tar oss med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material. För vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin”. Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

Vi lämnar våra hemorter på lördag morgon och är framme i Göteborg och vårt centrala hotell lagom till lunch. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter och på kvällen kör bussen er till och från Rondo där föreställningen är.

Andra dagen börjar vi med en god frukost innan vi checkar ut från våra rum och framåt 11-tiden åker vi åter hemåt.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost. showbiljett inkl. 3 rätters meny

Hotell:  Scandic Rubinen alt. Scandic Opalen

Status:
Fullt