Polenkryssning

Polenkryss

Följ med på vår Polenkryssning och njut av två kvällar ombord och en heldag iland.  Ombord kan du koppla av i den fina spa avdelningen, äta gott , dansa och umgås med vänner – ett perfekt avbrott i vardagen! Du får möjlighet till förmånlig shopping både ombord och iland.

 

Dag 1. Hemorten – Karlskrona                               

Avresa på eftermiddagen från hemorten. På kvällen checkar vi in på Stena Lines fartyg ”Stena Spirit” i Karlskrona och har sedan kvällen fri att njuta av det goda livet ombord.

Dag 2. Rundtur - shopping  

Vi äter frukost ombord innan det är dags för avstigning i Gdynia. Vi gör en guidad rundtur i Trójmiasto, Gdynia – Sopot -  Gdansk.  Sedan får vi möjlighet till lunch och egen tid i Gdansk. Vi åker sedan vidare till Gdynia där vi får möjlighet till inköp på ett av norra Polens största shoppingcenter. Sedan är det dags att återvända till Stena Lines fartyg för incheckning och avresa kl. 19.30. Väl ombord samlas vi i restaurangen för att avnjuta den goda maten från buffén inkl. dryck. Om man vill tillbringa dagen på egen hand är det enkelt att ta sig med taxi in till Gdynias centrum. Hytt, färja är tillgänglig under dagen.

Dag 3. Karlskrona - Hemorten

Vi njuter av en härlig frukostbuffé ombord innan det är dags för avstigning i Karlskrona. Sedan vidare färd till respektive hemort efter en avkopplande och trevlig kryssning.

 

Ingår:  Bussresa, logi i insides tvåbäddshytt, 2 frukostar, middagsbuffé inkl. måltidsdryck på hemresan, guidad rundtur, färjeavgifter, vägskatter och reseledare.  

Fartyg: Stena Spirit , www.stenaline.se

Status:
Fullt