Ölands skördefest - De lux

Välkommen till en färgsprakande ö och upplev Ölands skördefest! ”Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel för att locka till njutning av odlarårets resultat. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och förädlade läckerheter. Ölands skördefest har något för alla.

I år bor vi på Strand Hotell Borgholm som är ett av Ölands finaste hotell. Där har vi tillgång till relax och spa anläggningen helt kostnadsfritt. Vi åker tidigt på morgonen och stannar för fm fika innan vi kommer fram till Öland. Vi gör många trevliga besök under dagen och stannar för lunch. Framåt kvällen åker vi till Borgholm för att checka in på Strand hotell och efter det äter vi en gemensam skördfestbuffé. Andra dagen börjar vi med frukost och sedan åker vi norrut för att se vad denna vackra ö har att erbjuda. Vi besöker strutsfarm, Ateljéer, gårdsbutiker, gör lunchuppehåll och mycket mer. Sen eftermiddag är vi åter tillbaka på vårt hotell och kvällen är sedan fri för egna arrangamang i vackra Borgholm!
Sista dagen börjar vi med en god frukost innan det åter är dags för fler besök på Öland. Efter några härliga dagar med mycket intryck, god mat och shoppande vänder vi hemåt.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, skördefest buffé,, entréer samt reseledare.

Hotell: Strand Hotell i Borgholm

Status:
Fullt