Ola Salo - Göteborg, Rondo

Ola Salo´s "It takes a fool to remain sane"

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Mannen med den gudabenådade rösten som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras med sitt ikoniska The Ark.
Plötsligt stod han där i all sin prakt mitt i bland oss. Denna flamboyanta, spensliga prästson från Rottne som ville frälsa massorna från scenkanten med sina melodiska budskap om rätten att få vara sig själv. En scendomptör som inte setts maken till sedan Freddie Mercurys och David Bowies glansdagar.
Nu är han äntligen aktuell med sin första egna show. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark.
Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist!

 

Vi åker från våra hemorter på lördag morgon och är framme i Göteborg och vårt hotell vid lunchtid. Eftermiddagen är fri för egna arrangemang och på kvällen kör er bussen till och från Rondo där föreställningen är. Middagen serveras från ca.18.00 och showen börjar 21.00. På söndagen äter vi en god frukost innan vi lämnar Göteborg vid 11-tiden och åker åter mot våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost samt biljett med 3-rätters meny

Hotell: Comfort Hotell Göteborg

För att se vilka påstigningsplatser vi har, klicka på den oranga triangeln nedan till vänster om avresedatumet

Status:
Fullt