Mia Skäringer - Göteborg

Mia Skäringer "Avig Maria - No more fucks to give!"

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige. Den här gången med ”Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

”Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!”
 

Vi lämnar våra hemorter på lördag morgon och är framme i Göteborg och vårt centrala hotell lagom till lunch. Vid ankomst har man möjlighet att ställa sitt baggage i baggagerum och sedan äta lunch på egen hand. Föreställningen "Avig Maria" med Mia Skäringer är klockan 15.00 och bussen kör er till och från Scandinavium där showen är. Kvällen är sedan fri för egna arrangemang.

Andra dagen börjar vi med en god frukost innan vi checkar ut från våra rum och framåt 11-tiden åker vi åter hemåt.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost samt biljett

Hotell:  Scandic Rubinen

Status:
Fullt