Magnus Carlsson - Göteborg

Från Barbados till Gamla Stan

Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Showen tar med dig på en tur genom Magnus Carlssons hela karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

 

Vi åker från våra hemorter på lördag förmiddag och framåt eftermiddagen är vi framme i Göteborg. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. Föreställningen börjar kl. 20:00 på Lisebergsteatern. Efter föreställningens slut ca kl 22:30 åker vi mot våra hemorter

I priset igår: Bussresa, biljett 

 

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den oranga triangeln som är till vänster om avresedatumet nedan)

Pris från:
1 280:-
Dagar:1
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
16/5Magnus Carlsson " Från Barbados till Gamla stan" - Göteborg81 280:-BokaMer information