Lübeck - Julmarknad

Lübeck - Julmarknad

Julmarknaden i Lübeck är en tradition som omtalades första gången för 350 år sedan. Den arrangeras på Breite strasse vid rådhustorget och på Kobeck. På Heiligen-Geist-hospitalet ordnas julmarknad för konsthantverk i kyrkhall och små hytter. Det är ofta kö för att komma in. Ett pariserhjul finns på Koberg för flott vy över Lübeck i juletid. Gå in och värm dig t ex. hos Café Niederegger på Breite Strasse. Här kan du köpa god marsipan, som staden är berömd för. Finns i uppåt 300 sorter och är vackert paketerade. Lämpliga gåvor!

Dag 1. Vi lämnar Sverige på morgonen för vidare resa genom Danmark till Rödby, vi tar färjan över till Puttgarden som tar 45 minuter. Vi når Lübeck under tidig eftermiddag. Gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Lübeck - Julmarknad med 100-tals marknadsstånd. Passa också på att bara strosa omkring i "Altstadt" och beundra alla vackra byggnader.

Dag 3. Efter frukost tar vi farväl av Atlantic hotell och på resan upp mot Puttgarden gör vi ett besök på ett shoppingcenter. Hemresa via Danmark till resp. hemort. 

Pris: 3595:-

Ingår. Bussresa, logi i dubbelrum, 1 frukost, 1 middag, färjeavgifter och vägskatter.

Enkelrumstillägg: 500:-. 

Hotell: Atlantic hotell, Lübeck

OBS! Hemkomsttiden som anges på deltagarbeviset är preliminär.


(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

Pris från:
3 595:-
Dagar:3
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
29/11Lübeck - JulmarknadMer än 83 595:-BokaMer information