Liseberg trädgårdsmarknad - Göteborg

Följ med på Västsveriges största trädgårdsmarknad som är arrangerad av Liseberg. Här kan ni strosa runt bland sjuttiotalet utställare, lyssna på inspirerande föreläsningar och handla sticklingar, fröer, plantor, m.m. Helt enkelt så går det att handla allt för att få en grönskande trädgård eller balkong. Behöver ni hjälp eller tips för att få era växter att blomstra så finns det flertalet trädgårdsexperter på plats som kan ge goda råd för att lyckas med trädgården hemma.

Liseberg är en av världens grönaste nöjesparker med hundratusentals träd, buskar och blommor. Om något träd måste tas bort, planeras alltid två nya. Blomsterutställningar har arrangerats i parken sedan 1930-talet och den årligen återkommande trädgårdsmässan som idag heter Lisebergs trädgårdsdagar har arrangerats sedan år 2000.

 

Vi åker från våra hemorter på lördag morgon / förmiddag och är framme i Göteborg vid lunchtid. Bussen kör er till Liseberg och trädgårdsmarkanaden som är västsveriges största. Bussen avgår från Lisebergs entrén ca kl. 17:30 då vi åker hemåt.

I priset ingår: Bussresa, entré till Liseberg Trädgårdsmarknad

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

Pris från:
475:-
Dagar:1
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
9/5Liseberg trädgård - Göteborg Mer än 8475:-BokaMer information