Kryssning med M/S Birka

Östersjöns lyxigaste färja! Åk från Växjö, Alvesta, Ljungby, Värnamo, Skillingaryd, Vaggeryd och Jönköping

Gör en paus i vardagen och följ med ombord på lyxiga M/S Birka. Med ett dygn ombord finns gott om tid att njuta i spaavdelningen, lyssna på trevlig musik, ta en sväng om på dansgolvet, shoppa och äta gott!

Vi åker hemifrån på morgonen och gör paus för lunch och fika innan vi kommer upp till Stockholm. M/S Birka avgår ca kl 17.00. I restaurang Sjösalen väntar ett klassiskt svenskt smörgåsbord inkl dryck. Låt dig sedan underhållas av de artister som spelar ombord, ta en drink i någon av de sju barerna eller dansa dig trött inpå småtimmarna.

Morgonen efter fortsätter vi och njuter av god mat och underhållning samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. I lyxiga Panorama Spas badavdelning kan du ex unna dig en skön behandling. Du har också gott om tid att botanisera i taxfreebutiken bland parfymer, godis och kosmetika. Klockan 14.00 anländer vi åter till Stockholm och åker hemåt efter en skön minisemester!

Ingår: bussresa, en övernattning i insides dubbelhytt, middagsbuffé inkl dryck.

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

 

Observera att åldersgränsen för kryssning med Birka Cruises är 23 år om inget annat specifikt anges. Grundregeln är att resenärer som är yngre än 23 år reser i sällskap med målsman. Vid resa tillsammans med annan ansvarig vuxen kan Birka Cruises utfärda dispens, dock får man då kontakta Birka Cruises kundservice.

Pris från:
475:-
Dagar:2
Boka resa

25/3 dansa till Skåningarna och Likes

På kryssningen den 25/3 uppträder dansbanden Skåningarna och Likes samt barpianisten Emil Landström.

Skåningarna startades 2014 och då som duo. I Januari 2016 bestämde sig bandet för att utöka sin sättning. Skåningarna är idag ett mycket kompetent band med Joel Andreasson i spetsen. Bandet spelar mogen dansmusik och när man hör dom så är det svårt för fötterna att inte ta sig ut på dansgolvet.

Likes är ett nytt dansband ifrån Sveriges absoluta sydspets, som fick en flygande start med vinsten i Danskalaset i Göteborg.

Emil Landström kommer från Småland och han har jobbat som musikalartist i Tyskland. Dock sadlade han om och flyttade tillbaka till Sverige och ses nu spelandes och sjungandes med diverse band runt om i landet. Som barpianist spelar han gärna pop och rocktoner men gör sitt yttersta för att publiken även ska få höra sina favoriter.

16/5 helgkryssning - Birka fest

Kryssningen den 16/5 är det Birka Fest. Musiken och tempot skruvas upp till max, så det är bäst ni tar på er era bästa dansskor för här kommer det festas hela natten lång.

Birkas helger bjuder alltid på en extraordinär feststämning som glittrar ikapp med discokulorna. Koppla av med god mat och fartfyllda liveuppträdanden med våra nöjesartister som drar igång festen. Kvällen fortsätter med partytrubadur, dans till husbandet och DJs natten lång. Mer om Birka fest kan ni läsa er till här.

27/5 dansa till Chiquita och Likes

På kryssningen den 27/5 uppträder dansbanden Chiquita och Likes samt pianisten/sångerskan Cilla Hector.

Chiquita är ett dansband från Alingsås som startades 1968, och har sedan dess hållit igång för fullt. De har bland annat vunnit årets låt (2001) med låten "Rena rama vilda västern" samt årets bästa dansbands-cd (2004) "En enda stor familj". Deras låtar har präglat svensktoppen vid ett par tillfällen.

Likes är ett nytt dansband ifrån Sveriges absoluta sydspets, som fick en flygande start med vinsten i Danskalaset i Göteborg.

Cilla Hector är en sångerska/låtskrivare som har uppträtt på till exempel Stockholms slott, Grand Hotell, Globen samt flertalet hotell m.m. Under åren har hon även medverkat i ett antal TV-program samt givit ut flera skivor i eget namn.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
16/5Kryssning med M/S Birka- HelgkryssningMer än 8695:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
27/5Kryssning med M/S Birka- Dansa till Chiquita och LikesMer än 8475:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
26/8Kryssning med M/S Birka- Älska DansbandMer än 8475:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
23/9Kryssning med M/S Birka- SkaldjursfestMer än 8695:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
31/10Kryssning med M/S Birka- Älska dansbandMer än 8475:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
28/11Kryssning med M/S Birka-JulbordskryssningMer än 8695:-BokaMer information
AvresaDestinationLediga platserfrån pris
16/12Kryssning med M/S Birka-JulbordskryssningMer än 8595:-BokaMer information