Julmarknad Lübeck

Välkommen till en av Tysklands mest omtyckta julmarknader med gamla traditioner och anor. Bland 100-tals marknadsstånd njuter vi av alla härliga juldofter i en fantastisk miljö.  

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.          Hemorten–Lübeck         

Avresa på morgonen från hemorten till färjan Rödby – Puttgarden. På eftermiddagen är vi framme i Lübeck och åker direkt till ett shoppingcenter utanför staden. Därefter åker vi till vårt hotell i centrum och checkar in.  På kvällen blir det möjlighet för var och en att upptäcka Lübecks mysiga restauranger.

Dag 2. Lübeck        

Vi ägnar hela dagen åt julmarknaden, som äger rum på Rådhustorget, Breite Strasse och Koberg. Varför inte bara strosa omkring i gamla stan bland alla vackra byggnader och njuta av de julpyntade gatorna. Överallt känner man doften av brända mandlar, Bratwurst och Glühwein. Marknadsstånden lockar med allehanda julsaker. Besök gärna välkända och anrika Café Niederegger, mittemot rådhuset som lockar med julstämning och marsipan.

Dag 3. Lübeck - Hemorten                 

Under förmiddagen har vi ytterligare tid att njuta av julstämningen i den vackra gamla staden. Vi lämnar Lübeck vid lunchtid och tar samma väg hem som ut och är åter i hemorten på kvällen.

Anslutningar

Sm, Sk, Kr, Bl
 

Hotell

H4 Hotel Lübeck City Centre

Tel. 0049 – 451 80 90 90

www.h-hotels.com

I priset ingår

Bussresa, logi i tvåbäddsrum, 2 frukostar, färjeavgifter, vägskatter och reseledare.