Julmarknad och Kryssning med DFDS Seaways Köpenhamn - Oslo

Julmarknad och Kryssning med DFDS Seaways Köpenhamn - Oslo 

Upplev julmarknad i två nordiska huvudstäder och en skön avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo. Varmt välkommen ombord!

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn       

Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och kommer fram till Köpenhamn på förmiddagen. I Köpenhamn får vi tillfälle att besöka Tivoli och deras julmarknad. Vi checkar in på DFDS Seaways och går ombord. Kl. 16.30 avgår båten och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för julbuffè. Sedan roar vi oss med allt det goda som erbjuds ombord, shopping, dans till orkester, trubadur, wellness m.m.

Dag 2. Oslo-Hemorten

Vi startar med en stor frukostbuffé och får sedan möjlighet att njuta av resan genom Oslofjorden från första parkett. Kl. 09.45 är vi framme i Oslo där får vi tid till att njuta av julmarknaden på paradgatan Karl Johann och Spikersuppa. Där hittar man allt vad hjärtat begär. Utställarna erbjuder lokalproducerade varor, traditionella och originella julklappar samt delikatesser. På eftermiddagen åker vi från Oslo mot våra hemorter. Vi beräknar vara hemma i Värnamo omkring kl 21:00.

 

I priset ingår:  Bussresa, inträde till julmarknad Tivoli Köpenhamn, logi i tvåbäddshytt insides, julbuffè inkl. en dryck, frukostbuffè, färjeavgifter, vägskatter och reseledare.

Rederi:         DFDS Seaways, www.dfdsseaways.se

Hemkomsttiden som anges på deltagarbeviset är preliminär.

Pris från:
1 795:-
Dagar:2
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
28/11Julmarknad och Kryssning med DFDS Seaways Köpenhamn - OsloMer än 81 795:-BokaMer information