Höstfest med dans i Wismar

Wismar är en vacker Hansastad utmed den tyska Östersjökusten. Korsvirkeshus, kullerstengator och pampiga byggnader som kyrkor och rådhuset gör att denna lilla stad får sin alldeles egna speciella charm.

Dag 1: På morgonen stiger vi ombord på bussen och lämnar Sverige för färd genom Danmark. Väl i Gedser åker vi ombord på en av Scandlines nya färjor som tar oss till Rostock. Överfarten tar ca 1 tim och 45 min, ombord finns möjlighet att shoppa och inta lunch. Vi når vårt hotell Wyndham Garden under sena eftermiddagen. På kvällen serveras det en Piratbuffé och där ingår det ”all inclusive” öl, vin och alkoholfria drinkar. Efter en välsmakad buffé bjuds det upp till dans.

Dag 2: Efter en liten sovmorgon serveras det frukost, sedan under förmiddagen stiger vi ombord på vår sightseeingbåt som skall ta oss på en tur runt hamnen i Wismar. I Wismarhamnen är det Piratfest, så ett inslag av båt är ett måste. Väl iland är det dags för ett besök på Hanse Sektkellerei, där vi provsmakar den typiska Sekten i Tyskland samt får lite tilltugg till detta. Eftermiddagen är fri för egna äventyr. På kvällen serveras det buffé med dryck och dans efter maten.

Dag 3: Efter frukost tar vi farväl av Wismar och styr bussen mot Rostock, här görs ett besök vid nån gränsbutik för inköp. Vidare över till Gedser och Sverige. Vi är åter på våra hemorter på kvällen.

I priset ingår: Bussresa, 2 övernattningar med del i dubbelrum, frukostbuffè, välkomstdrink, 2 middagsbuffèer, 2 drinkar, sightseeing med båt, reseledare.

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

Pris från:
3 695:-
Dagar:3
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
23/10Höstfest med dans i WismarMer än 83 695:-BokaMer information