Höga kusten kryssning

Kryssning Höga Kusten

Följ med på en unik kryssning med M/S Birka från Stockholm längs Höga Kusten och upplev den vackra Norrlandskusten på ett helt nytt sätt. Vi gör strandhugg i Härnösand där vi erbjuder spännande utflykter för alla smaker.  

Dag 1. Hemorten – Stockholm, Kryssning

Avresa från hemorten på morgonen. På eftermiddagen checkar vi in på kryssningsfartyget som avgår kl. 16.00 från Stockholm. Vi börjar med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta seglar ut från Stockholm. Under Captain´s cocktail får du träffa alla som kommer att ta hand om dig under kryssningen innan du slår dig ned vid dukat bord för en 3-rätters välkomstmiddag. Lite senare bjuds vi på underhållning och kan ta en svängom på dansgolvet.

Dag 2. Höga Kusten med Härnösand

Vi vaknar upp i Härnösand – Höga Kustens sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarade trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon av våra guidade utflykter (förbokas). På kvällen väntar en välsmakande 3-rätters middag,  medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar genom Sannasundet till Höga Kusten bron, via surströmmingens paradisö Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde.

Dag 3. Kryssning, Stockholm - Hemorten

Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteterna ombord, passa på att shoppa till taxfreepriser, koppla av på soldäck eller unna dig en härlig behandling i den fina spa-anläggningen på däck 10. Kl. 15.45 anländer vi åter till Stockholm där vår buss väntar för att ta oss söderut igen efter en minnesvärd resa till världsarvet Höga Kusten.

Ingår: Bussresa, kryssning, logi i tvåbäddshytt insides (utsideshytt kan köpas till mot tillägg), två 3-rätters middagar (exkl. dryck), frukost, brunch, underhållning och aktiviteter ombord samt reseledare.

Vid bokning kan man även boka till utflykter (med reservation för fullbokning).  För att se utbudet av utflykter, kika in på https://www.birka.se/kryssningar/langkryssningar/varldsarvet-hoga-kusten eller ring oss om du vill veta mer!

 

Status:
Fullt