Sommarkryssning till Helsingfors

Följ med oss på en härlig sommarkryssning till den nordiska metropolen, Helsingfors. Staden som har tagit intryck av både öst och väst när det är som bäst. Vi åker med Viking Lines fartyg genom världens vackraste skärgård till Finlands huvudstad.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.      Hemorten - Stockholm

Vi startar vår resa mot Stockholm på morgonen och gör uppehåll för fika och lunch. Sen eftermiddag checkar in på Viking Lines fartyg med destination Helsingfors. Vi samlas i restaurangen för att avnjuta den stora middagsbuffén inkl. dryck och har sedan kvällen fri för alla nöjen ombord.

Dag 2.          Helsingfors

Medan fartyget sakta glider in i den vackra finska skärgården med hundratals holmar och skär passar vi på att äta frukost. Vid 10-tiden är vi framme och går av fartyget. Vi har sedan en hel dag att utforska Helsingfors, som lockar med spännande shopping , ljuvlig design och sevärdheter. Vi rekommenderar ett besök i den Gamla Saluhallen. För dig som önskar finns det möjlighet att boka till en stadsrundtur (OBS! att denna utflykt bokas före avresa). På kvällen går vi åter ombord och har ännu en trevlig kväll framför oss med god mat, dans och underhållning.

Dag 3.          Stockholm – Hemorten

Efter frukost ombord gör vi en rundtur i Stockholm. Det blir också tid för egna aktiviteter innan vi startar hemresan vid 13-tiden.

Anslutningar

Sm, Kr, begränsad Sk

Rederi

Viking Line

www.vikingline.se

I priset ingår

Bussresa, logi i insides tvåbäddshytt, middagsbuffé inkl. vin, öl på utresan, 2 frukostar, rundtur i Stockholm samt reseledare.

Utflykter

270:- / person (bokas i samband med resan).