Grease - Malmö

Grease på Nöjesteatern i Malmö !

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! I rollerna ser vi bland annat Anton Hagman som Danny, Caroline Johansson Kuhmunen som Sandy och Lotta Engberg som Rektor Lynch.


När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på. För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandyatt bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor?

Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

 

Vi åker från våra hemorter på förmiddagen och framåt 14-tiden så kommer vi fram till Malmö och vårt centrala hotell. (garanterad incheckning senast 15.00) Där får vi några timmar att på egen hand att upptäcka vad Malmö har att erbjuda av shoping, parker och mat. På kvällen blir ni körda till och från Nöjesteatern där föreställningen med Grease är, föreställningen börjar 18.00.

På söndagen blir hemresan runt 11-tiden och efter någon/några timmar är vi åter tillbaka på vår hemort.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum, biljett på främre parkett

Hotell: Scandic St Jörgen

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den oranga triangeln som är till vänster om avresedatumet nedan)

Status:
Fullt