Gentlemannen - Stockholm

Ny Monty Python-doftande musikalkomedi med Henrik Dorsin på Oscarsteatern till våren! En musikalisk, fartfylld och skrattframkallande handbok i kärlek och mord där Henrik Dorsin får briljera i åtta olika roller

I detta finurligt underhållande lilla mästerverk får vi följa gentlemannen Monty (Dramatenstjärnan Andreas T Olsson, bl a Sufflören) på en hisnande tur av dråpliga dråp, där hanavverkar sina mer eller mindre galna släktingar en efter en (Henrik Dorsin får briljera med hela sitt sprudlande spektrum i inte mindre än åtta olika roller). Montys kärlek slits mellan Phoebe (Emmi Christensson, hyllade huvudrollen Christine i The Phantom of the Opera på Cirkus) och Sibella (musikalstjärnan Sara Jangfeldt, senast rosad som danslärarinnan i Billy Elliot). Som en lyxig bonus i andra akten dyker Suzanne Reuter upp som den bitska Lady Eugenia.

Kan kärleken driva en till mord? Hur ansar man ett släktträd? Låt Oscarsteatern besvara dessa angelägna frågor med en sprakande rolig musikalkväll. Gentlemannen kommer få dig att älska världens garanterat mest sympatiska massmördare.

Vi åker från våra hemorter på fredag morgon och på eftermiddagen är vi framme i Stockholm och vårt centrala hotell. På lördagen så går vi på egen hand de ca 100 meterna till Oscarsteatern där föreställningen är. På fredag så erbjuds en guidad stadsrundtur för de som önskar innan det är dags att åter åka mot våra hemorter!

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett samt reseledare

Hotell: Scandic Continental

Status:
Fullt