Fyrverkerikonserten - Dalhalla

  Vi ser fram emot en fantastisk kväll i Dalhalla tillsammans med Tommy Körberg, Shirley Clamp, Good Harvest och Mattias tillsammans med Dalasinfoniettan och Tommy Körbergs orkester.

Under bar himmel, omgiven av naturen och skogen, skapar vi en magisk stämning i Dalhalla med högklassig musik och underhållning. Eld och fyrverkerier möter Dalhallas vatten och karga bergväggar som tillsammans skapar en helt unik och minnesvärd upplevelse. Låt dig förtrollas av ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri, under ledning av fyrverkerimästare Eje Berglund, som skickligt vävs samman med stämningsfull musik.

Närmare 100 000 besökare har sett den traditionella Fyrverkerikonserten genom åren vilket gör den till en av de mest uppskattade konserterna i Dalhalla.  

 

Första dagen reser vi på morgonen via Askersund, Örebro och Ludvika. Vi gör paus för fika och lunch på vägen norrut och framåt sena eftermiddagen är vi framme vid vårt centrala hotell i Falun. Där äter vi en gemensam middag tillsammans.

Den andra dagen börjar vi med med en god frukost och sedan är dagen fri att utforska vad Falun har att erbjuda. Varför inte på egen hand besöka Falu koppargruva som är öppet för besök fram till klockan 15.00?  Därefter åker vi till Dalhalla, en av de vackraste utomhusscenerna i världen. På scenen står som alltid några av dom främsta artisterna i Sverige, denna gången är det bl.a Tommy Körberg och Shirley Clamp. Konserten avslutas med ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri. Tänk på att konserten är utomhus så ta på dig varma kläder och gärna någon varm filt. Efter konserten så bjuds ni på korv med bröd av busschauffören och reseledaren vid bussen.

Söndagen lämnar vi vårt hotell på morgonen och börjar resan hemåt. Vi gör uppehåll för lunch och fika innan vi framåt kvällen är tillbaka på våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, en 2-rättersmiddag, biljett till Dalhalla, korv efter konserten samt reseledare.

Hotell: First Hotel Grand

Status:
Fullt