Dansbandsveckan

Varje år rullar det in över 3000 husvagnar i Malung. Cirka 50 000 dansbiljetter säljs till dansande människor av alla sorter – nyfikna nybörjare, nöjesdansare och erfarna proffs, från hela Norden.

Dansbandsveckan handlar om pardans till populärmusik av de bästa dansbanden och under de bästa förutsättningarna, det vill säga de bästa dansgolven och de bästa dansbanden i trivsam miljö. Hela Malung förvandlas under en vecka till ett jättelikt danspalats. 82 dansband på sex dansbanor får människor att svänga runt i bugg, foxtrot, swing, lindyhop och gammeldans. Och överallt möts man av leenden. Kanske inte så konstigt med tanke på att dans och musik ger glädje, motion och gemenskap. Många säger att Dansbandsveckan är årets roligaste vecka som man alltid längtar tillbaka till...

 

Vi åker på torsdag morgon, stannar för lunchpaus och är uppe i Mora för incheckning på vårt hotell framåt eftermiddagen. På kvällen tar bussen er till Malung för en första kväll med härlig dans. När dansen är slut så går bussen åter tillbaka till hotellet.

Fredag & Lördag. Två dagar med sovmorgon och god frukost och med lite möjlighet att upptäcka vad Mora har att erbjuda. På kvällarna kör bussen er till och från Malung för ännu mera dans...

Söndag. Mitt på dagen när solen står som högst på himlen tar vi åter plats i bussen för att påbörja hemresan. Efter något stopp är vi framåt kvällen åter hemma och kan minnas tillbaka på några härliga dagar med mycket dans och gemenskap.

Ingår: bussresa, 3 övernattningar i dubbelrum inkl frukostbuffé, entré 3 kvällar till Dansbandsveckan.

Hotell: Mora Hotell & Spa.

För att se vilka påstigningsorter vi har, klicka nedan på den oranga triangeln som är till vänster om avresedatumet.

Pris från:
4 995:-
Dagar:4
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
18/7Dansbandsveckan - MalungMer än 84 995:-BokaMer information