Dalhalla med Rhapsody in Rock

Äntligen återvänder Robert Wells och Rhapsody in Rock till Dalhalla, efter tio års tid! Rhapsody in Rock har sedan showen grundades hunnit med 17 turnéer och 500 konserter som setts av nästan två miljoner människor världen över, med konserter i Skandinavien, USA, Kina, Ryssland och Tyskland.

Första dagen reser vi upp till Falun. Vi gör paus för fika och lunch på vägen norrut och framåt sena eftermiddagen är vi framme. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Den andra dagen börjar vi med med en god frukost och dagen är fri att utforska vad Falun har att erbjuda. Varför inte besöka Falu koppargruva som är öppet för besök fram till klockan 15.00?  Därefter åker vi till Dalhalla, en av de vackraste utomhusscenerna i världen. På scenen står som alltid några av dom främsta artisterna i Sverige, denna gång är det Robert Wells med Rhapsody in Rock. Tänk på att konserten är utomhus så ta på dig varma kläder och gärna någon varm filt. Efter konserten så bjuds ni på korv med bröd av busschauffören och reseledaren vid bussen.

Söndagen lämnar vi vårt hotell på morgonen och börjar resan hemåt. Vi gör uppehåll för lunch och fika innan vi framåt kvällen är tillbaka på våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, en 2-rättersmiddag, biljett till Dalhalla, korv efter konserten samt reseledare.

Hotell: First Hotel Falun

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

Status:
Fullt