Dalhalla

Följ med på en upplevelserik resa till Dalarna. Vi besöker olika sevärdheter och upplever naturligtvis resans höjdpunkt Dalhalla med den fantastiska Fyrverkerikonserten.

Status:
Fullt

Dagsprogram

 

Dag 1 Hemorten-Falun

På denna resa dricker vi vårt förmiddagskaffe i Ödeshög och sedan fortsätter vi norrut via Askersund, Örebro och Ludvika. Vi gör paus för lunch och är framme under sen eftermiddag. Vi checkar in på Clarion Hotel Bergmästaren i Falun där vi också äter en gemensam middag.

Dag 2 Falun

Efter en god frukost så åker vi iväg med vår buss för att besöka många av sevärdheterna runt Siljan, naturligtvis gör vi ett besök i Nusnäs som är känt för tillverkningen av Dalahästar och tittar på de välkända hoppbackarna vid Riksskidstadion. Tillbaka på hotellet äter vi en tidig middag innan vi gör oss klara att åka till Dalhalla, som är beskriven som en av de vackraste utomhusscenerna i världen. Direkt efter konserten åker vi tillbaka till vårt hotell i Falun. Tänk på att konserten är utomhus så ta på er varma kläder (regnkläder vid regn) och gärna en sittdyna att sitta på.

Dag 3 Falun-Hemorten

Vi lämnar Falun efter frukost och beger oss till Sundborn. Här ges tillfälle att fritt ströva runt bland sevärdheterna. Vi börjar resan hemåt och gör stopp för lunch och em-fika innan vi kommer hem.

I priset ingår

Ingår: bussresa,2  övernattning del i dubbelrum inkl frukost, fm fika dag 1, middag dag 1 och 2, biljett till Dalhalla, lunch dag 3, em fika dag 3 samt reseledare

Anslutning

Anslutningsplatser: Sk, Sm, Kr & Bl