Dalhalla - Fyrverkerikonsert

Följ med på en upplevelserik resa till Dalarna där resans höjdpunkt är Dalhallas fantastiska fyrverkerikonsert. Årets gästartister är Titiyo och Magnus Carlson

Första dagen reser vi på morgonen via Askersund, Örebro och Ludvika. Vi gör fika och lunch pauser på vägen upp och är framme på vårt hotell tidig kväll. Vi checkar in på hotellet och därefter äter vi en gemensam middag.

Den andra dagen börjar vi med med en god frukost och sedan är förmiddagen fri att utforska vad Falun har att erbjuda. Efter Lunch åker vi för att besöka Nusnäs som är känt för tillverkningen av Dalahästar. Sedan beger vi oss till Rättvik där vi har lite egen tid på eftermiddagen. Därefter åker vi till Dalhalla, en av de vackraste utomhusscenerna i världen. På scenen står som alltid några av dom främsta artisterna i Sverige. Konserten avslutas med ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri Tänk på att konserten är utomhus så ta på dig varma kläder och gärna någon varm filt.

Söndagen lämnar vi vårt hotell på morgonen och börjar resan hemåt. Vi gör ett stopp på Carl Larsson gården i Sundborn där vi får en guidad visning av konstnärshemmet. Vi gör uppehåll för lunch och fika innan vi är åter på våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, en 2-rättersmiddag, besök hos Nils Olsson i Nusnäs, biljett till Dalhalla, guidad visning på Carl Larssongården samt reseledare.

Hotell: First Hotel Grand

Status:
Fullt