Dalhalla med fyrverkerikonsert

Följ med på en upplevelserik resa till Dalarna med resans höjdpunkt Dalhallas fantastiska Fyrverkerikonsert.

Klara artister för konserten är bl.a. Måns Zelmerlöv och Ola Salo

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.            Hemorten - Falun

Avresa på morgonen via Askersund, Örebro och Ludvika. Vi gör pauser för fika och lunch och är framme i Falun tidig kväll. Vi checkar in på Clarion Hotel Bergmästaren där vi också äter en gemensam middag.

Dag 2.           Utflykt, Dalhalla

Efter en god frukost avresa för att besöka flera av sevärdheterna vid sjön Siljan. Vi gör naturligtvis ett besök i Nusnäs som är känt för tillverkningen av dalahästar och tittar på de välkända hoppbackarna vid Riksskidstadion. När vi är tillbaka på hotellet äter vi en tidig middag innan vi gör oss klara att åka till Dalhalla, en av de vackraste utomhusscenerna i världen. På scenen står som alltid några av de främsta artisterna i Sverige. Konserten avslutas med ett mäktigt och färgsprakande fyrverkeri. Direkt efter konserten åker vi tillbaka till vårt hotell i Falun. Tänk på att konserten är utomhus så ta på dig varma kläder, ev. regnkläder och ta gärna med en varm filt.

Dag 3.           Falun - Hemorten

Vi lämnar Falun efter frukost och beger oss till Carl Larssongården i Sundborn där vi får en guidad visning av konstnärshemmet. Sedan börjar vi resan hemåt med uppehåll för gemensam lunch och em-fika innan vi är åter i hemorten.

I priset ingår

Bussresa, logi i tvåbäddsrum, 2 frukostar, 2 middagar, biljett till Dalhalla, lunch och em-fika dag 3, besök hos Nils Olssons i Nusnäs, entré, guidad visning på Carl Larssongården samt reseledare.

Hotell

Clarion Hotel Bergmästaren, Falun

Tel. 023 - 70 17 00

www.nordicchoicehotels.se

Anslutningar

Sm, Kr, Sk begränsad