Dala Tapto - Falun

Dala Tapto - Falun

Följ med oss till ett vårigt och vackert dalarna för att titta på Dala Tapto. Många av Sveriges bästa orkestrar samlas denna helgen i Falun för att dela med sig av sin musik som främst går i militärmusikens tecken!

 

Vi åker på fredag morgon, och efter några stopp för fika och lunch så är vi framme i Falun tidig kväll. Första kvällen äter vi en gemensam middag tillsammans på hotellet.

Lördagen börjar med en härlig frukost, innan man på egen hand får upptäcka vad Falun har att erbjuda. Kanske en runda ner till gruvan kan vara intressant? Under dagen kan man även på egen hand ta sig till stora torget där det är festligheter och musikunderhållning. På kvällen så kör bussen er till Dalaregementets Kaserngård där Dala Tapto går av stapeln. (läs mer om programmet på www.dalatattoo.se/)

På söndagen tar vi lite sovmorgon och äter en god frukost innan vi påbörjar vår hemresa. Efter några stopp för att äta så är vi åter tillbaka på våra hemorter framåt kvällen.

 

Ingår: bussresa, del i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag första kvällen, biljett till Dala Tapto samt reseledare.

Hotell: First Hotel Grand i Falun

(för att se vilka påstigningsplatser vi har på denna resan, klicka på den oranga triangeln som är till vänster om avresedatumet nedan)

Status:
Fullt