Carola Julkonsert - Stockholm

Jul med Carola

Få artister i Sverige är så genuint förknippad med julen som Carola.
Carola bjuder in till den mest optimala julupplevelsen i Sverige just nu i Steninge slottsby i slottets stora trälada - 25 min från Stockholm.

Den ultimata julupplevelsen är här!

Carola själv säger att hon sedan länge haft en dröm om att ge julkonserter i en mer lantlig miljö och att drömmen nu har gått i uppfyllelse. Hon är så glad över att äntligen ha hittat platsen i Steninge slottsby stora trälada så att hon till och med flyttat in i slottsparken.
Att hon nu tar med oss in i en trälada som påminner oss om själva julafton med hö och halm gör att hon väljer att stanna kvar vid traditionen medan fler erbjuder andra toner i juletid.

’Jul med Carola’ är ett event som är unikt i sitt slag på alla sätt och som bjuder unga & gamla på en julupplevelse de sent skall glömma!

 

Vi åker från våra hemorter på fredag morgon är efter lunchstopp är vi framme i Stockholm strax efter 15.00. Fredagen är fri för egna aktiviteter.

På lördagens kväll blir man körd till och från Steninge Slottsby där Carolas föreställning "jul med Carola" framförs.

På söndag förmiddag har de som önskar möjlighet att åka en guidad bussrundtur i huvudstaden innan hemresan sker runt 13-tiden.

 

I priset igår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, biljett på bakre parkett samt reseledare

Hotell: Scandic Continental

Status:
Fullt