Skidresa Italien - Marilleva 900 (endast 1 rum kvar)

Varmt välkommen med på vår skidresa till Italienska alperna och skidorten Marilleva 900 som ligger i skidområdet Val di Solo. Vi bor vid liften på Sporting hotel Ravelli (så glöm allt vad skidbussar heter, det behövs inte...) och njuter av 7 härliga skiddagar tillsammans!

Vi lämnar våra hemorter tidig fredag morgon för att åka mot Trelleborg, där vi ska åka färjan mellan Trelleborg och Rostock. På färjan har man möjlighet att äta en lång och härlig  frukostbuffé samt lunchbuffé. Vi rullar in i Tyskland ca 13.30 och med jämna mellanrum stannar vi för mat (eftermiddagskaffe samt kvällsmiddag). Framåt  tidig natt så rullar vi in i Österrike och under nattens timmar så passerar vi även gränsen till Italien. Vi stannar för frukost och är förhoppningsvis framme vid hotellet och vårt skidområde i lagom tid till backarna öppnas.

Här har vi nu 7 härliga skiddagar framför oss. Eller varför inte njuta lite av poolen och bastun som finns på hotellet? 3 kvällar så äter vi en gemensam middag på hotellet som ingår i priset och 3 kvällar får man på egen hand gå ut på egen hand och äta i den lilla mysiga skidorten vi bor i.

Fredagen den 15:e så börjar vi med att checka ut från våra rum innan vi njuter av vår sista härliga skiddag. När liftarna stänger på eftermiddagen så har man möjlighet att göra sig i ordning på hotellet inför hemresan och vi påbörjar vår hemresa framåt kvällen. Vi stannar för middag innan det är dags för natten då vi lugnt och tryggt åker norrut genom Italien, Österrike oxh Tyskland. På lördagen stannar vi för frukost och lunch innan vi är framme vid färjan på eftermiddagen. På färjan har man möjlighet att äta både lunch och kvällsmiddag och framåt 19-tiden så rullar vi in i Sverige och når våra hemorter sena kvällen.

Påstigning. 03.15 Gnosjö - Sven Carlsson,  03.30 Hillerstorps station, 04.00 Värnamo bredasten

(observera att programmet är preliminärt vilket gör att tider, upplägg och resrutt kan ändras)

Hotell: Sporting Hotel Ravelli         www.sportinghotelravelli.it

Skidområde: Val di Solo (Marilleva, Folgarida, Madonna di Campiglio och Pinzolo)

Liftkort: Vi återkommer med information gällande liftkort och om vi ska förbeställa liftkort som grupp

 

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, 3 middagar. Liftkort får man köpa på egen hand på plats.

Status:
Fullt