Kryssning med M/S Birka - Skaldjursfest

Östersjöns lyxigaste färja blir nu ännu bättre! Förläng sommaren med en skaldjurskryssning i skärgården. 

Sensommar betyder skaldjurstider hos Birka, därför dukar de nu upp sin populära skaldjursbuffé med extra allt i restaurang Compagniet och du äter så mycket du orkar av alla godsaker. Hummer, räkor, havskräftor, ostron, musslor, skaldjurssoppa, goda röror, såser och mycket, mycket mer.

Åk från Växjö, Alvesta, Ljungby, Värnamo, Skillingaryd, Vaggeryd och Jönköping

Gör en paus i vardagen och följ med ombord på lyxiga M/S Birka. Med ett dygn ombord finns gott om tid att njuta i spaavdelningen, lyssna på trevlig musik, ta en sväng om på dansgolvet, shoppa och äta gott!

Vi åker hemifrån på morgonen och gör paus för lunch och fika innan vi kommer upp till Stockholm. M/S Birka avgår ca kl 17.00. I restaurang Sjösalen väntar ett klassiskt svenskt smörgåsbord inkl dryck. Låt dig sedan underhållas av de artister som spelar ombord, ta en drink i någon av de sju barerna eller dansa dig trött inpå småtimmarna.

Morgonen efter fortsätter vi och njuter av god mat och underhållning samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. I lyxiga Panorama Spas badavdelning kan du ex unna dig en skön behandling. Du har också gott om tid att botanisera i taxfreebutiken bland parfymer, godis och kosmetika. Klockan 14.00 anländer vi åter till Stockholm och åker hemåt efter en skön minisemester!

Ingår: bussresa, en övernattning i insides dubbelhytt, middagsbuffé inkl dryck.

(för att se vilka påstigningsorter vi har, klicka på den orangefärgade triangeln till vänster om avresedatumet nedan)

 

Observera att åldersgränsen för kryssning med Birka Cruises är 23 år om inget annat specifikt anges. Grundregeln är att resenärer som är yngre än 23 år reser i sällskap med målsman. Vid resa tillsammans med annan ansvarig vuxen kan Birka Cruises utfärda dispens, dock får man då kontakta Birka Cruises kundservice.

Status:
Fullt