Berlin

Berlin är en fantastisk stad att besöka, oavsett om du är intresserad av historia, kultur eller nöjesliv. Här finns mycket historia kvar sedan världskrigen och tiden då Berlin var delat.

Muren är borta och mycket är uppfräschat men en del byggnader är lämnade som historiska monument som vi kan beskåda och minnas
tiden som har varit. Är man mer intresserad av shopping och nöjesliv så är detta också en stad som är väl värd att besöka. Så följ med på en resa till denna världsstad, du kommer inte bli besviken.

På torsdag morgon så lämnar vi våra hemorter tidigt på morgonen för att ta vägen genom Danmark till Tyskland. Framåt eftermiddagen så når vi fram till Berlin och checkar då in på vårt hotell innan vi äter en gemesam middag tillsammans på hotellet.
Andra dagen börjar vi med en god frukost innan vi åker en bussrundtur i staden. Eftermiddagen är sedan fri för egna aktiviteter.
Lördagen är också en fri dag, men vår duktiga guide hjälper dig gärna med tips och idéer på hur du kan spendera dagen på bästa sätt
Sista dagen påbörjar vi hemresan och efter ett litet shoppingstopp är vi åter framåt kvällen tillbaka på våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost, middag första kvällen,guidad stadsrundtur med buss, reseledare.

Hotell: Abba Berlin Hotel

Status:
Fullt