Kryssning - Beats by M/S Birka

Beats By Birka - Nu har Östersjöns lyxigaste färja skruvat upp tempot och bjuder in alla på en extraordinär musikfestival! 

Skifta om i vardagen och åk med oss för att uppleva exklusiva spelningar från Martinez, Lindgrens, Callinaz och Månsson All Stars. Läs mer om artisterna under festivalfakta.

Som vanligt kan man även njuta i spaavdelningen, ta en sväng om på dansgolvet, shoppa och äta gott!

Vi åker hemifrån på morgonen och gör paus för lunch och fika innan vi kommer upp till Stockholm. M/S Birka avgår ca kl 17.00. I restaurang Sjösalen väntar ett klassiskt svenskt smörgåsbord inkl dryck. Låt dig sedan underhållas av de artister som spelar ombord, ta en drink i någon av de sju barerna eller dansa dig trött inpå småtimmarna. Huvudfestivalområdet kommer vara på Terrassen by Birka, men det kommer även vara fullt med uppträdanden i de övriga festivalscenerna "Backstage, "The Lobby & Seglarbaren".

Morgonen efter fortsätter vi och njuter av god mat och underhållning samtidigt som vi njuter av den vackra skärgården. I lyxiga Panorama Spas badavdelning kan du ex unna dig en skön behandling. Du har också gott om tid att botanisera i taxfreebutiken bland parfymer, godis och kosmetika. Klockan 14.00 anländer vi åter till Stockholm och åker hemåt efter en skön minisemester!

Ingår: bussresa, en övernattning i insides dubbelhytt, middagsbuffé inkl dryck.

Pris från:
475:-
Dagar:2
Boka resa

Festivalfakta

Huvudfestivalområdet är Terrassen by Birka där du upplever exklusiva unplugged-spelningar. Det finns även fullt av uppträdanden på våra övriga festivalscener Backstage, The Lobby & Seglarbaren.

Festivalprogrammet är satt så du har möjlighet att se alla dina favoriter. När en spelning avslutas på en scen börjar en annan på nästa scen.

Följande artisterna uppträder:

  • Martinez - är ett dansband från Sverige, bildat på Alnön utanför Sundsvall 1976 som Triggs, år 1980 bytte de namn till Martinez, efter Maribel Martinez som var bandets första sångerska. Bandet har bland annat noterats för albumframgångar på Sverigetopplistan.
  • Callinaz - är ett rock'n'roll-inspirerat dansband från Klippan, Sverige, bildat 2010. År 2014vann bandet "Sveriges Radio-priset" under Guldklaven.
  • Månsson All Stars - är ett uppskattat coverband som spelar med artister som Tomas Ledin, Måns Zelmerlöv, Charlotte Perrelli, Lena Philipsson, E-Type, m.fl. Bandets styrka är en repertoar som innehåller det mesta av det bästa samt att deras show står för högt tempo och mycket spelglädje.
  • David och Kristina Lindgren - David har jobbat framgångsrikt som musikalartist, samt har varit programledare för Melodifestivalen 2017 och 2018. Tillsammans med hustrun Kristina så har de uppträtt bl.a. på Sommarkrysset.

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserfrån pris
6/11Beats by Birka-Martinez, Lindgrens, Callinaz, Månsson all starsMer än 8475:-BokaMer information