Bagage

En kärleksfull komedi om det vi bär med oss.

Se Annika Andersson och Gustaf Hammarsten med flera i denna skrattfyllda och värmande komedi.
En kärleksfull och rolig teaterupplevelse om hur ett nyfiket rotande i en okänd människas bagage kan leda till utvecklande insikter över innehållet i ens egna bagage. Vad är det vi släpar med oss genom livet egentligen? Vågar du börja rota i ditt, och hur kan det vara så kittlande roligt att betrakta någon som själv inte kan se sitt egna bagage?

Handling

Nyss hemkommen efter en resa inser Mia (Annika Andersson) att hon förväxlat sitt bagage och fått fel väska med sig från flygplatsen. När väskans ägare, Mårten (Gustaf Hammarsten), dyker upp med hennes väska för att göra ett snabbt byte - blir det starten på en udda och utmanande relation. En relation som aldrig hade tagit fart om inte Lotta valt att rota igenom Mårtens väska medan hon väntade, sett vilka mediciner han tar, läst några gamla kärleks brev, och ögnat igenom papperna kring hans nyss avslutade äktenskap.

Med hjälp av, eller försök till hjälp av, sin extroverta och frispråkige väninna Tove (Emma Peters) tar sig Lotta an det omöjliga uppdraget att få den hjärtbrustna Mårten på benen igen. Med hopp om att själv, genom den hjälpen, lyckas påverka sin egna lite trassliga relationssituation.

Med ett överraskande och stilbrytande sätt får teaterpubliken även bekanta sig med den något speciella parterapeuten Dr A. Aronsson (Robin Stegmar) vars tankar, åsikter och egna beteende ger Mia, Mårten och publiken något att tänka på samtidigt som man kan skratta åt det.

Bagage är en nyskriven komedi av den amerikanske författaren Sam Bobrick vars humor många redan bekantat sig med i tidigare Lisebergsteatersuccén ”Minns du mig?”. Med regissör Pär Nymark i spetsen, är det kreativa teamet nu tillbaka på teatern, för att skapa ännu en värmande och glädjefylld teaterupplevelse.

Välkomna till Lisebergsteatern för att skratta tillsammans.

 

Vi åker från våra hemorter på lördag morgon/förmiddag och är framme i Göteborg och vårt hotell vid lunchtid. Eftermiddagen är fri för egna arrangemang och på kvällen kör er bussen till och från Lisebergsteatern där föreställningen är. Showstart 18.30

På söndagen äter vi en god frukost innan vi lämnar Göteborg vid 11-tiden och åker åter mot våra hemorter.

I priset ingår: Bussresa, del i dubbelrum inkl. frukost samt biljett

Hotell: Scandic Opalen

 

Status:
Fullt