Våra bussresor har mycket att erbjuda. Här finns resor för de som är intresserade av kultur, shopping, vacker natur eller bara en avslappnade semester.  

Vi åker tidigt på morgonen mot Helsingborg och tar färjorna Helsingborg – Helsingör och senare Rödby – Puttg... Läs mer »
 
Det har nu gått 70 år sedan Dagen D utspelade sig den 6 juni 1944. Slaget är utan tvekan ett av de mest kända under andr... Läs mer »
 
Istrien - halvön som ligger i den nordligaste delen i Adriatiska havet har blivit ett mycket populärt resmål tillsammans... Läs mer »
 
Regionen Le Marche ligger mellan Adriatiska havet och Apenninernas bergskam. En perfekt blandning mellan det kuperade in... Läs mer »
 
Välkommen att följa med på vår omtyckta resa till Polen. Resemässan äger rum ombord på Stena Lines fina fartyg, Stena Vi... Läs mer »
 
Låt oss visa dig Holland när det är som bäst! Blommande tulpanfält i regnbågens alla färger, konst i världsklass, spänna... Läs mer »
 
Baltikums största stad, metropolen Riga inbjuder till besök året om. Staden som är vackert belägen vid floden Daugavas m... Läs mer »
 
Spreewald är ett fantastiskt område att besöka. Ett historiskt kulturlandskap där floden Spree har formats till en labyr... Läs mer »
 
Berlin är en fantastisk stad att besöka, oavsett om du är intresserad av historia, kultur eller nöjesliv. Vi bor central... Läs mer »
 
Vi besöker vårt grannland i sydost, som ännu är oupptäckt av många svenskar. Vi möts av gammalt och nytt i en sagolik bl... Läs mer »
 
På denna resa får vi uppleva den gemytliga österrikiska gästfriheten, imponerande alplandskap, idylliska små alpbyar och... Läs mer »
 
I nordöstra Tyskland ligger detta område som en gång i tiden tillhörde Sverige. Området har efter Tysklands enande rusta... Läs mer »
 
En resa som bjuder på en perfekt blandning av storstad, pittoreska byar, böljande landsbygd, dramatisk kustlinje och ele... Läs mer »
 
Välkommen att följa med på vår omtyckta resa till Polen. Resemässan äger rum ombord på Stena Lines fina fartyg, Stena Vi... Läs mer »
 
Följ med oss på en spännande resa till Rysslands näst största stad, St. Petersburg. Sedan 1993 har vi årligen besökt det... Läs mer »
 
Tallinn bjuder in till magisk julmarknad på Rådhustorget i Gamla stan. Torget är fyllt av julprydda små bodar som säljer... Läs mer »
 
Följ med oss till den populära Sång- och Dansfestivalen i Tallinn, som äger rum vart femte år. Sångfesterna hålls på Sån... Läs mer »
 
Den gyllene staden vid Moldau, en resa för dig som vill upptäcka en av Europas vackraste städer. Prag är en fantastisk s... Läs mer »
 
Vi njuter av härliga dagar vid Ungerns "hav" i behagligt klimat. Vårt hotell i Balatonfüred ligger direkt... Läs mer »
 
Gardasjön är ett av våra populäraste resmål och hit återvänder man gärna. Lago di Garda är Italiens största sjö omgiven... Läs mer »
 
Följ med och upptäck Ungern med oss – vi lovar, det blir ett minne för livet! Vackra städer, underskön natur och t... Läs mer »
 
Följ med till en av Tysklands största och äldsta folkfester, Freimarkt- Bremens Oktoberfest. Under de två sista veckorna... Läs mer »
 
Följ med på mässresa till Hannover. Ett förmånligt sätt att delta på någon av årets mässor, knyta nya värdefulla kontakt... Läs mer »
 
Den 9 november är det 25 år sedan Berlinmuren föll. Sedan 1961 hade muren delat inte bara Berlin, utan hela Tyskland. Un... Läs mer »
 
Välkommen att följa med på vår omtyckta resa till den Spanska Solkusten. För 15:e året i följd reser vi från den mörka o... Läs mer »
 

Paketresa

 
GNOSJÖ   Karlssonbuss   Isakssons Buss AB   GRIMSLÖVSBUSS AB   MOHEDA BUSS AB
Töllstorp, Box 177
335 24 GNOSJÖ
Tel: 0370-33 24 40
Fax: 0370-995 73

info@carlssonstrafik.se
  Box 118
567 22 Vaggeryd
Tel. 0393-160 00

info@karlssonbuss.se
  Fabriksgatan 7, Box 69
280 64 Glimåkra
Tel: 044-433 00
Fax. 044 - 422 95
info@isakssonsbuss.se
  Tel: 0470-75 00 01
kontakt@grimslovsbuss.se
www.grimslovsbuss.se
www.kronobergsresor.se
  Tel: 0472-703 00
www.moheda-buss.se
info@moheda-buss.se
www.kronobergsresor.se