Våra bussresor har mycket att erbjuda. Här finns resor för de som är intresserade av kultur, shopping, vacker natur eller bara en avslappnade semester.  

Vi åker tidigt på morgonen mot Helsingborg och tar färjorna Helsingborg – Helsingör och senare Rödby – Puttg... Läs mer »
 
Det har nu gått 70 år sedan Dagen D utspelade sig den 6 juni 1944. Slaget är utan tvekan ett av de mest kända under andr... Läs mer »
 
Istrien - halvön som ligger i den nordligaste delen i Adriatiska havet har blivit ett mycket populärt resmål tillsammans... Läs mer »
 
Regionen Le Marche ligger mellan Adriatiska havet och Apenninernas bergskam. En perfekt blandning mellan det kuperade inlandet och kusten med sina badorter. Muromgärdade gamla byar och städer med höga kyrkotorn tronar på kullar klädda med olivträd, pinjer och sypresser. Ståtliga slott och renässansborgar påminner om mäktiga familjernas spännande historia. Gamla stadsportar, k... Läs mer »
 
Välkommen att följa med på vår omtyckta resa till Polen. Resemässan äger rum ombord på Stena Lines fina fartyg, Stena Vi... Läs mer »
 
Låt oss visa dig Holland när det är som bäst! Blommande tulpanfält i regnbågens alla färger, konst i världsklass, spänna... Läs mer »
 
Baltikums största stad, metropolen Riga inbjuder till besök året om. Staden som är vackert belägen vid floden Daugavas m... Läs mer »
 
Spreewald är ett fantastiskt område att besöka. Ett historiskt kulturlandskap där floden Spree har formats till en labyr... Läs mer »
 
Berlin är en fantastisk stad att besöka, oavsett om du är intresserad av historia, kultur eller nöjesliv. Vi bor central... Läs mer »
 
Vi besöker vårt grannland i sydost, som ännu är oupptäckt av många svenskar. Vi möts av gammalt och nytt i en sagolik blandning. Vi besöker den magiska staden Krakow, bekantar oss med huvudstaden Warszawa och avslutar med broarnas stad, Wroclaw. Låt oss visa dig ett Polen som har något för alla! Läs mer »
 
På denna resa får vi uppleva den gemytliga österrikiska gästfriheten, imponerande alplandskap, idylliska små alpbyar och... Läs mer »
 
I nordöstra Tyskland ligger detta område som en gång i tiden tillhörde Sverige. Området har efter Tysklands enande rustats upp till sin forna glans. Vi besöker kurorterna på Usedom och Rügen. En resa i svenska fotspår i dagens Tyskland! Läs mer »
 
En resa som bjuder på en perfekt blandning av storstad, pittoreska byar, böljande landsbygd, dramatisk kustlinje och ele... Läs mer »
 
Välkommen att följa med på vår omtyckta resa till Polen. Resemässan äger rum ombord på Stena Lines fina fartyg, Stena Vi... Läs mer »
 
Följ med oss på en spännande resa till Rysslands näst största stad, St. Petersburg. Sedan 1993 har vi årligen besökt det... Läs mer »
 
Välkommen till Tallinn – en magisk semesterstad. Estlands huvudstad är en populär turiststad. Shopping till låga p... Läs mer »
 
Följ med oss till den populära Sång- och Dansfestivalen i Tallinn, som äger rum vart femte år. Sångfesterna hålls på Sångarfältet i Tallinn, där vi får möjlighet att lyssna till tusentals körsångare. Vid den senaste Sångfesten, 2009, uppträdde fler än 26 000 körsångare. Festivalen inleds med ett festtåg till Sångarfältet. Välkommen att delta i en oförglömlig upplevelse! Läs mer »
 
Den gyllene staden vid Moldau, en resa för dig som vill upptäcka en av Europas vackraste städer. Prag är en fantastisk s... Läs mer »
 
Vi njuter av härliga dagar vid Ungerns "hav" i behagligt klimat. Vårt hotell i Balatonfüred ligger direkt vid sjön med egen strand. Vi färdas genom vindistrikt och får under en av utflykterna vara med vid vinskörden och lära oss mer om vin. Vid termalsjön Heviz tar vi ett dipp i det hälsobringande vattnet. Vi besöker tre fantastiska huvudstäder vid floden Donau... Läs mer »
 
Gardasjön är ett av våra populäraste resmål och hit återvänder man gärna. Lago di Garda är Italiens största sjö omgiven... Läs mer »
 
Följ med och upptäck Ungern med oss – vi lovar, det blir ett minne för livet! Vackra städer, underskön natur och t... Läs mer »
 
Följ med till en av Tysklands största och äldsta folkfester, Freimarkt- Bremens Oktoberfest. Under de två sista veckorna... Läs mer »
 
Följ med på mässresa till Hannover. Ett förmånligt sätt att delta på någon av årets mässor, knyta nya värdefulla kontakter, nätverka och få inspiration. Läs mer »
 
Den 9 november är det 25 år sedan Berlinmuren föll. Sedan 1961 hade muren delat inte bara Berlin, utan hela Tyskland. Under nästan tre decennier var människorna i öst ochväst åtskilda. Efter murens fall har stora förändringar ägt rum och ett nytt kapitel om ett enat Tyskland skrivs. Följ med oss på en intressant resa i Berlinmurens fotspår. Läs mer »
 
Välkommen att följa med på vår omtyckta resa till den Spanska Solkusten. För 15:e året i följd reser vi från den mörka o... Läs mer »
 

Paketresa

 
GNOSJÖ   VÄRNAMO   Isakssons Buss   GRIMSLÖVSBUSS AB   MOHEDA BUSS AB
Töllstorp, Box 177
335 24 GNOSJÖ
Tel: 0370-33 24 40
Fax: 0370-995 73
info@carlssonstrafik.se
  Värnamo Station
Tel: 0370-615540
Fax: 0370-615549
  Tel: 044-433 00
www.isakssonsbuss.se
  Tel: 0470-75 00 01
kontakt@grimslovsbuss.se
www.grimslovsbuss.se
www.kronobergsresor.se
  Tel: 0472-703 00
www.moheda-buss.se
info@moheda-buss.se
www.kronobergsresor.se